Μεταφράσεις στα ισπανικά κόμβο

Ψύξουν τον πλανήτη. Θρέψει τον κόσμο.

"Αν δεν έχετε ακούσει για το εκπληκτικό δυναμικό της αναγεννητικής γεωργίας και πρακτικές χρήσης γης για να απομονώσει φυσικά μια κρίσιμη μάζα του CO2 στο έδαφος και τα δάση, δεν είστε μόνοι. Ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά στον κόσμο σήμερα είναι ότι η λύση στην υπερθέρμανση του πλανήτη και την κλιματική κρίση (καθώς και της φτώχειας και την επιδείνωση της δημόσιας υγείας) βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα πόδια μας, και στο τέλος του μαχαίρια και πιρούνια μας. "

-Ronnie Cummins διεθνής διευθυντής της OCA και Αναγέννηση Διεθνές

 

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή τη σελίδα με την οικογένεια και τους φίλους σας να υποστηρίζει τις παγκόσμιες προσπάθειες μας για την εκπαίδευση:
Για να μεταφράσετε το υπόλοιπο αυτού του δικτυακού τόπου, παρακαλώ επιλέξτε τη μητρική σας γλώσσα από το Google Translate εργαλείο.

Γιατί Αναγεννητική βιολογική γεωργία;

Η απώλεια εύφορου εδάφους του κόσμου και της βιοποικιλότητας, σε συνδυασμό με την απώλεια των ιθαγενών σπόρων και τη γνώση, συνιστούν θανάσιμη απειλή για την μελλοντική επιβίωσή μας. Σύμφωνα με τους επιστήμονες του εδάφους, σε τρέχουσες τιμές της καταστροφής του εδάφους (π.χ. decarbonization, τη διάβρωση, την ερημοποίηση, η χημική ρύπανση), μέσα σε 50 χρόνια θα υποστούν όχι μόνο σοβαρές βλάβες στη δημόσια υγεία λόγω ενός ποιοτικά υποβαθμισμένη εφοδιασμού τροφίμων χαρακτηρίζεται από μειωμένη διατροφή και απώλεια σημαντικά ιχνοστοιχεία, αλλά θα έχουμε κυριολεκτικά πλέον αρκετή καλλιεργήσιμη φυτική γη για να θρέψουν τους εαυτούς μας. Χωρίς προστασία και αναγέννηση του εδάφους σε τέσσερα δισεκατομμύρια μας στρέμματα καλλιεργήσιμες εκτάσεις, 14 δισεκατομμύρια στρέμματα βοσκοτόπων και λιβαδικών και 10 δισεκατομμύρια στρέμματα δασικής γης, θα είναι αδύνατο να θρέψει τον κόσμο, να κρατήσει την υπερθέρμανση του πλανήτη κάτω από τους 2 βαθμούς Κελσίου, ή να σταματήσει η απώλεια της βιοποικιλότητας.

 

 

Πώς δουλεύει?

 

Το κλειδί για την αναγεννητική γεωργία είναι ότι όχι μόνο «δεν κάνει κακό" στη γη, αλλά στην πραγματικότητα βελτιώνει, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που στην αναζωογόνηση του εδάφους και του περιβάλλοντος. Αναγεννητική γεωργία οδηγεί στην εξυγίανση του εδάφους, ικανό να παράγει υψηλής ποιότητας, θρεπτικά πυκνά τρόφιμα βελτιώνοντας ταυτόχρονα, αντί να υποβαθμίζει τη γη, και τελικά, οδηγεί σε παραγωγικές γεωργικές εκμεταλλεύσεις και υγιείς κοινότητες και τις οικονομίες. Είναι μια δυναμική και ολιστική, ενσωματώνοντας permaculture και τις πρακτικές της βιολογικής γεωργίας, συμπεριλαμβανομένων άροση συντήρησης, κάλυψη καλλιεργειών, η αμειψισπορά, κομποστοποίηση, κινητά καταφύγια ζώων και των βοσκοτόπων καλλιέργεια, την αύξηση της παραγωγής τροφίμων, το εισόδημα των αγροτών και ιδιαίτερα, της φυτικής γης.

 

 

Για μια πλήρη έκθεση σχετικά με το πώς λειτουργεί Αναγεννητική βιολογική γεωργία και τα οφέλη της, κάντε κλικ παρακάτω:

 

Έδαφος Αποκατάσταση του άνθρακα: Μπορεί Βιολογία κάνει την εργασία;

 

Αποστολή συνδέσεις, να είναι καλής πόρων στη γλώσσα σας

 

Εμείς θα εξετάσει προσεκτικά όλα τα επιχειρήματα για την ένταξη στην RegenerationInternational.org και πιθανή μετάφραση σε άλλες γλώσσες. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας.

Αναγεννητική Οργανισμοί στα ελληνικά